Sist oppdatert: 31.05.2023

Se liste over 15 siste endringer

Nyhetsarkivet


Les mer

Kjølig vår = lang vår

22.04.16 - En kjølig vår betyr at vi får nyte denne fantastiske perioden over et lengre tidsrom. De tidligste Rhododendronartene har allerede blomstret i flere uker. Les mer »

Les mer

En økende vårpuls

07.04.16 - Fylden av selve våropplevelsen øker i takt med stadig nye planter som våkner til liv, akkompagnert av et stigende volum og intensitet av fuglekvitter. Det er som naturens egen puls gjenspeiles i alle disse valørene av farger, former, lyder og dufter. Les mer »

Les mer

No livnar det i lundar

18.03.16 - Jo, våren er visst komen. Alt skjer så fort, og naturen responderer raskt nå på litt sol og varmere dager. Les mer »

Les mer

Turgleder i den mørke årstida

20.01.16 - Den mørke årstida kan sannelig også vise seg å kunne by på sine lyse sider. Isen setter også sitt tydelige avtrykk, og bidrar til så mange ulike uttrykksformer i naturmiljøet. Her er er noen bilder fra Arboretet fra den kjølige perioden rett før den siste snøen la seg. Les mer »

Les mer

Ny natursti og rebusløype

04.10.15 - Vi er glade for å kunne tilby våre besøkende en ny og spennende natursti for hele familien. I tillegg kan vi by på en ny bokstavjakt-løype. Les mer »

Les mer

Vårvandring

30.04.15 - Her er en liten bildeserie fra en streiftur rundt om i anlegget. Les mer »

Les mer

Smak av vinter

05.02.15 - Litt snø, frost og klare solrike dager har endelig gitt oss noen etterlengtede vinteropplevelser. Men det ser ut til at gleden blir heller kortvarig... Les mer »

Les mer

Ny attraksjon og litt til

16.01.15 - En ny attraksjon har sett dagens lys i Arboretet. Det er en morsom trim- og aktivitetsløype, bestående av ulike typer apparat bygd opp av tauverk og tømmerstokker. Du finner denne "Klatreskogen" sentralt plassert ved enden av den innerste P-plassen. En spennende aktivitet for både liten og stor. Les mer »

Les mer

Desemberblomstring

05.12.14 - Duftkrossved (Viburnum x bodnantense) blomstrer over en lang periode, og ved jevnt gunstige temperaturer gjerne i månedsvis. Du kan nyte synet og duften av denne fascinerende busken flere steder i Arboretet. Les mer »

Les mer

Novemberstemning

14.11.14 - Perioden i overgangen mellom høst og vinter kan by på mange fine opplevelser i møte med naturen. Les mer »

Nettstedet er utviklet av InBusiness AS