Sist oppdatert: 20.09.2023

Se liste over 15 siste endringer

Nyhetsarkivet


Les mer

Prydkirsebær og magnolia i full blomst

04.05.10 - I Japan feires kirsebærlomstringen i form av en 1300 år gammel tradisjon. Kirsebærblomstringen er også et av årets høydepunkter i arboretet. Gå ikke glipp av dette! Det er et år til neste gang. Les mer »

Les mer

Seminar for lærere og rektorer, 6. april

14.01.10 - 6. april arrangerer arboretet gratis seminar for lærere og rektorer. Seminaret vil hjelpe lærere til å bruke arboretet som en god ressurs i naturfagundervisningen. Les mer »

Les mer

Høstens forlengelse

13.11.09 - Med så store mengder av rognebær som vi har sett denne høsten, har trosten fråtset i matfatet. Derfor har også de mange rognetrærne som står i ulike farger i Rognefeltet fått stå mer i fred enn det som er vanlig. Selv om vi skriver november så står mange av disse busker og trær og viser sin fargerike bærpryd. Les mer »

Les mer

Alt har sin tid

17.06.09 - Med en langvarig, fargerik og intens Rhododendronblomstring, er tiden inne til å stille inn antennene våre på andre frekvenser. Selv om disse fargesprakende vekstene overskygget det meste, vil det alltid være andre planteslag som er verdt å betrakte nærmere. Les mer »

Les mer

Sommerens entré

06.06.09 - Nå har blomstringen i Rhododendrondalen nådd sitt maksimum, både hva mengde, mangfold og farge angår. La ikke sjansen gå fra deg til å få oppleve både en fargerik og velduftende tur i det fri. Les mer »

Les mer

Du skjønne mai .....

21.05.09 - Med en rekordvarm april, ble så overgangen til mai en heller kjølig affære. Den vekslende værtypen har likevel lokket frem et rikt og varierende blomsterflor blant både Rhododendron, syrin og magnolia. Les mer »

Les mer

En yrende vår

21.04.09 - Etter måneder med blomstring av trollhassel og keiserbusk, avløses disse nå med med et flor av andre spennende planteslag. Les mer »

Les mer

Skolemøtet for Rogaland

19.11.08 - Arboretet var representert med stand på Skolemøtet for Rogaland som ble arrangert i Stavanger Forum 14. november. Mange lærere sjekket hvor gode de var til å gjenkjenne viltvoksende norske trær og ble med i trekningen av boken ”Trær i Norge og Europa”. Les mer »

Vinteren banker på døren

13.11.08 - November kan by på det meste innen vær, nå ved inngangen til årets mer golde periode. Les mer »

Les mer

Høsten - både vill og vakker !

21.10.08 - Den siste ukes ruskevær har gjort grove innhogg i mye av det fargerike løvet som har gledet oss denne fine høsten! Les mer »

Nettstedet er utviklet av InBusiness AS